Banner Minimer
Aktuelt
Norgesmester i boligsalg
- Uansett hva slags bolig du eier, finnes det en kjøper! Det mener daglig leder i Postbanken Eiendom Halden, Ole Christian Gjerlaugsen. Begrunnelsen ligger i tall fra Dagens Næringsliv, som viser at Postbanken Eiendom er den meglerkjeden i Norge med størst prosentuell vekst i første halvår i 2011.

- Dette er vi veldig stolte av, sier Gjerlaugsen.
- Et slikt resultat kommer ikke av seg selv, det ligger hardt arbeid og god planlegging bak. Han pressiserer at Postbanken Eiendom ikke er den største kjeden i markedet, men den aktøren med størst økning i antall solgte boliger og kan dermed kalle seg norgesmester!
- Våre meglere jobber på en god måte og har et stort fokus på oppfølging av kundene. I tillegg har Postbanken Eiendom et godt markedsføringskonsept, forklarer Gjerlaugsen.
- Dette er med på å gi gode kundeforhold, men til syvende og sist er det resultatet som teller, og der er jo tallenes tale klar, poengterer han. 

Økt vekst lokalt
Akkurat nå opplvever Postbanken Eiendom veldig stor pågang.
- Mange vil få salget overstått før julehøytiden,  og vinteren kommer selv om markedet ikke er så sesongbetont som tidligere. Med dagens moderne løsninger på nett og mobiltelefon, er kjøpere på utkikk året rundt, opplyser han. Samtidig legger han ikke skjul på at en iskald og snøtung vinter legger en liten demper på aktiviteten.
- I år håper vi på fem minus og et snøfritt landskap, spøker han. Men til tross for en kald og hvit start på 2011, kan Postbanken Eiendom i Halden vise til vekst på flere områder.
- Selv om utbudet har vært litt mindre i år, har markedet vært positivt, opplyser Gjerlaugsen.Gjerlaugsen og hans stab har solgt flere boliger enn på samme tid ifjor, og har også opplevd en markant økning i interessen for rekkehus og leiligheter.
- Vi har hatt flere mennesker på visningene, og hyttesalget har økt,spesielt langs Iddefjorden og kysten. De fleste interessentene kommer fra Oslo og Akershus, men også fra andre Østfold-byer, sier han.
- Vi opplever at det er en stor interesse i markedet, og vi oppnår  
jevnt over gode priser. Han  legger til at uroen i finansmarkedet i Europa ikke har hatt noen  
betydning for markedet her hjemme så langt.
 
Interesse for Halden
Det nye fengselet, Campus Remmen samt byggingen av det nye sykehuset på Kalnes, er eksempler på prosjekter som er med på å øke interessen og behovet for boliger i området.
- På Remmenåsen er det god etterspørsel etter boligtomtene. Mange ønsker muligheten til å bygge en bolig med hybelutleie, noe som er svært strategisk med tanke på de korte avstandene til høgskolen. Det er mye som skjer i Halden fremover, så vi går spennende tider i møte, sier han.
 
Eiendom og bank på samme sted
Tidligere i høst flyttet DNB inn i Postbanken Eiendoms lokaler i Busterudgata. Selv om DnB Nor, Vital og Postbanken nå bytter profil og  endrer navn til DNB, vil Postbanken Eiendom bestå inntil videre.
- Kundene vil nå oppleve at tilbudet har blitt styrket, sier  Gjerlaugsen.
- Nå kan man få bank- og eiendomstjenester på ett og samme sted. Han anbefaler alle nye og eksisterende kunder om å ta en tur inn i de ominnredede lokalene for en hyggelig førjulsprat.

| | Tips en venn: Epost