Banner Minimer
Aktuelt
Boligbyggelagene med egen forsikring

Nå kan du forsikre deg og ditt hos noen du kan stole på. 46 boligbyggelag har gått sammen for å lage en egen forsikringsordning som er skreddersydd deg som medlem.


– Boligbyggelagene har vært med å oppfylle boligdrømmen for hundretusenvis av nordmenn, og den nye forsikringsordningen er vår nyeste byggestein. Det er trygg, sikker og god forsikring fra noen du kan stole på. Det er rett og slett skikkelig forsikring til skikkelige folk, sier administrerende direktør Rune Gaustad i Boligbyggelagenes Partner.
Boligbyggelagenes Partner har etablert forsikringsordningen "Boligbyggelagenes Forsikring". Den nye, spesialtilpassede forsikringen ble lansert 1.november. Målet er å være den beste forsikringsleverandøren for deg som er medlem i boligbyggelag. Tilbudet gjelder for alle medlemmer uavhengig som du bor i borettslag eller ikke.

Kjøp forsikring av noen du stoler på

Forsikring handler om å skape trygghet for det som plutselig kan skje med deg og din familie. Boligbyggelagenes Forsikring tilbyr alle private skadeforsikringer. Det vil si innbo, villa, hytte, bil, MC, båt og reise, i tillegg til andre eiendeler og gjenstander du ønsker å forsikre. Innboforsikringen dekker blant annet brann og vannskade, tyveri, ansvar, rettshjelp og naturskade.

Husk å aktivere Fordelskortet

  • Når du har aktivert Fordelskortet ditt sparer du 2 % ekstra bonus som forsikringskunde.
  • I tillegg kan du få 8 % samlerabatt på en eller flere forsikringer dersom du har tre eller flere produkter. (Rabatten gis ikke på innbo eller reise, men teller med som antall produkter.)

Ønsker du mer informasjon om Boligbyggelagenes Forsikring:

  • Telefon: 03712
  • E-post: post@bblf.no

| | Tips en venn: Epost