Banner Minimer
Boligselskapene Minimer
Kontakt styreleder
Eva Bjørndal
Fasiliteter
Kabel-TV|Fellesvaskeri|Vaktmestertjeneste|Balkong|Parkering
Adresse
Stangeløkkveien 2-8
1778 Halden
Detaljer
Boligtype(r)Blokk
Ant. enheter44
Areal37m² til 65m²
Kommunenr.0101
Gnr66
Bnr705
Org.nr.948 451 654
Byggeår1952

Stangeløkka I Borettslag

Borettslag er tilknyttet Halden Boligbyggelag og  består av 4 mindre boligblokker med totalt 44 boliger. Det må innhentes tillatelse fra styret ved dyrehold. Gratis bruk av fellesvaskeri og tørkerom i kjeller. Borettslaget har vaktmestertjenester gjennom proserve AS. Barnevennlig.

 Bygningene er oppført i 1952. Oppført med  bærende konstruksjoner og etasjeskillere i betong. utvendig fasadeplater. Balkong til alle leiligheter.  Husmorvinduer med 2 lags isolerglass. Saltak med taksten. Blokka er meget pent vedlikeholdt. Festet tomt. 

Borettslaget har i senere tid foretatt rehabilitering av bad/wc og bygget nye terrasser. Bad/wc er flislagt, det er lagt varmekabler og tilrettelagt for vaskemaskin. Borettslaget har videre lagt inn porttelefon med åpner fra boligen, skiftet elektriske ledninger med nytt sikringsskap, lagt inn jordvarme og skiftet rørstamme i hele eiendommen. Borettslaget eier tomten.

 Stangeløkka ligger rett i utkanten av sentrum. Det er et populært boligområde. Boligen ligger med utsyn mot festningen og Rødsfjellet og mot havneparti. Solrikt beliggende.