Kurs for tillitsvalgte

En solfylt tirsdag var det tid for kurs for styreledere og styremedlemmer. Det ble avholdt i Fredriksten Hotell sine flotte møtelokaler.

I løpet av kvelden ble det gjennomgått hva som forventes av styret i løpet av året og hvordan man best mulig kan bruke Portalen. Portalen er styrets redskap i forhold til det administrative arbeidet.

Det var en opplysende kveld for både nye styreledere/medlemmer, men også allerede erfarne som ønsket litt faglig påfyll og noe repetisjon.

Temaet for kvelden var:

  • Hva er styreleder og styrets oppgaver – Årshjul og oversikt
  • Vedtekter og ordensregler – Lagets «lovverk»
  • Styreportal for styret – Hvordan bruke Portalen best mulig

Økonomi- og forvaltningsleder Anne Wahlstrøm var kveldens kursholder. Under første del holdt hun et foredrag og deretter ble det veiledning hvor hun viser hvordan man kan benytte seg av styreportalen i praksis. Hun bruker god tid på gjennomgang av de ulike funksjonene i Portalen. I Portalen kan styret blant annet kommunisere med og ut til beboere i sitt borettslag eller sameie.

Det var godt engasjement i salen og det ble stilt flere gode spørsmål underveis. Styreledere og medlemmer delte erfaringer og tips, men også utfordringer som Wahlstrøm kunne veilede de fremmøtte igjennom.

Christoffer Bakke og Lene Gjelstad fra DnB Eiendom.

I pausene kunne deltakerne av kurset stille spørsmål til alle saksbehandlere, Richard Olsen, direktør, og Fredrik Hoffstrøm, som stilte opp for teknisk avdeling.

I tillegg møtte Lene Gjelstad og Christoffer Bakke som representanter for DnB Eiendom. I pausene kunne alle stille spørsmål eller slå av en prat med Gjelstad og Bakke.

Alt i alt var det en vellykket kveld med godt faglig innhold.

Vi takker for alle deltagere og håper alle dro hjem med litt mer kunnskap, inspirasjon og er klare for å ta fatt på den nye styreperioden.