BLI MED OG VINN 100 000

Borettslagenes sikringsordning fyller 30 år, og borettslagene får presangene!

Alle borettslag som er forsikret gjennom Sikringsordningen inviteres til å sende inn en kort søknad om å få støtte til et prosjekt i borettslaget. Film søknaden på mobilvideo innen 31. august, og bli med og vinn en av de 10 premiene på hele 100.000 kroner hver!

Klikk her for å gå til kampanjesiden om konkurransen og jubileet

 

 

«HER ER DET TOMT, MEN DET ER PLASS TIL MANGE!»

Herregårdsbakken borettslag har levert første søknad til Borettslagenes Sikringsordning 30-årsjubileum, og kaster gladelig utfordringen videre. I forbindelse med jubileet skal nemlig ordningen dele ut 100.000 kroner til 10 forskjellige borettslag som ønsker å forbedre og trygge borettslaget sitt.

 «Vi kaller det Flyplassen!» Lisbeth Eikenæs ler godt i det hun ser rundt seg - «Her er det kun mose og ingen møbler» fortsetter hun og tydeliggjør godt hva Borettslaget Herregårdsbakken 4 og 6 kunne tenke seg: Hjelp til å skape et stimulerende uteområde som gjør at alle beboerne kan komme sammen og skape «landets beste bomiljø». «Enn så lenge er vi ikke helt sikre på hva vi ønsker oss her, men det er mange idéer - fra boccia til grilltelt og utekino - så vi finner helt sikker på noe veldig bra!»

«Dette er akkurat den spiriten vi håpet på å få» sier Sven Eric Dæhlin i Borettslagenes Sikringsordning. «I 30 år har vi jobbet for at alle i borettslag rundt i landet skal få bo trygt, og slippe å betale fellesgjelden til naboen om de skulle få betalingsutfordringer. Nå ønsker vi å bruke noen av midlene til å gi tilbake til borettslagene. Derfor lanserer vi dette feiringstiltaket.»

«For å søke», fortsetter Dæhlin, «er alt vi ønsker oss en kort videofilm på maks 60 sekunder der borettslaget viser oss kort hva de ønsker å gjøre. Filmen trenger på ingen måte å være «fancy» - her er det initiativgleden og formålet vi ønsker å se. Vi jobber nå med siste finish for å få ferdig løsningen, og vil senest 12. juni ha opplastingen klar og tilgjengelig via våre nettsider på NBBL.no/sbs. Da kommer du til Sikringsordningens side, og lenke og informasjon vil være der.»

Sven Eric Dæhlin
Sven Eric Dæhlin

«Ja - da er lista lagt!» ler Turid fra Herregårdsbakken når filmen ble tatt opp. «Spørs om noen klarer å slå den - det tror jeg ikke!»

Søknaden til Herregårdsbakken kan du også se på kampanjens nettsider.